/album/miquel-recio/pro-hoquei-6-jpg/
/album/miquel-recio/pro-hoquei-8-jpg/

Miquel Recio Martín

Nascut a Navalmoral de la Mata ( Cáceres), a l’ edat de 4 anys va venir a viure a Sant Hipòlit.

Va aprendre a patinar a la pista de cal Peyu, i durant molt temps va compaginar el futbol i l’hoquei, esport en el que fins i tot va fer una prova de porter pel Barça. Finalment decideix començar a jugar amb l’INRIVA juntament amb Ramon Nogué Miquel Cabanes i Josep Ordeig( catxo).

Durant aquell temps va aconseguir diversos títols fins que l’Inriva es va fusionar amb el Club Patí Voltregà. El primer èxit fou la copa de sant Carles de la Ràpita l’any 1969.

Durant el Servei militar va jugar amb un equip de Valencia, els salesians.

A la seva tornada va formar part del mític equip del Voltregà format: Miquel cabanes, Humbert Ferrer, Josep Ordeix i Ramon Nogué, aconseguint els següents títols:

Lliga 1974-75 i 75-76.

Copa d’Europa 1974-1975 i 1975-1976.

Copa d’Espanya o del rei 1969- 70 i 1976- 77.

Com anècdota, podem destacar que se li va atribuir la invenció del ara tanc conegut 'gol tonto', o gol per darrera de la porteria.

Durant un parell de temporades fou àrbitre i finalment va fitxar per A.D. Ripoll, aconseguint que aquest equip pugés a divisió d´honor, essent el primer equip gironí en aconseguir-ho.

Va ser màxim golejador tant de l´OK lliga com de Divsió d´Honor.

Calendario de eventos

2010-05-13 15:59

Programa

16:00h Voltregà - Roda 16:45h Vic - Manlleu 17:30h Vic - Roda 18:15h Voltregà - Manlleu 19:00h Roda - Manlleu 19:45h Vic - Voltregà 21:00h Sopar Popular Entrega de premis
2010-05-11 17:57

Equips participants

CP RODA CP VIC CP MANLLEU CP VOLTREGÀ
2010-05-11 17:48

Presentació

El proper 12 de juny, Sant Hipòlit de Voltregà acollirà la segona edició del torneig d´estiu memorial MIQUEL RECIO. cartell3.pdf (108,4 kB)
2010-05-11 17:28

funcionament del torneig

Forma de competició: Lligueta de tots contra tots en partits de 15 minuts per part sense parar crono, amb 3 minuts de descans entre part i part. 10 minuts entre partit i partit Arbitratge oficial de la Federació Catalana. Forma de puntuació: partit guanyat 2punts, partit empatat 1...